Les sessions

IMG_20171206_154733_733

Les meves sessions tenen una durada d’1 hora i 30 minuts, encara que poden ser 2 hores perfectament, ja que m’agrada que existeixi marge perquè aquesta flueixi de manera natural i sense presses. Perquè l’abordatge resulti efectiu, considero fonamental que puguem establir una aliança,  un vincle terapèutic que permeti la nostra comunicació confidencial, clara i honesta.

Cada persona sap millor que ningú el que necessita i, sense dubtes, som conscients de molt però, potser ens manca establir una conversa amb l’inconscient per crear quelcom de nou. Un diàleg entre la ment clàssica i la ment quàntica, entre les realitats específiques i les infinites possibilitats, entre el problema i l’oportunitat, entre la part i el Tot, entre el superficial i el profund, entre el de fora i el de dins, entre el muscle contret i el distès, entre el senyal i el símbol. Un viatge de guariment i creixement, un procés de descoberta i acceptació que et possibilitarà deixar anar, desfer bloquejos neuromusculars, respirar la calma, integrar polaritats, somriure i, obrir-te a noves possibilitats de viure de forma més conscient i plena.

Encara que mai és possible saber el nombre exacte de sessions que necessitaràs per assolir el resultat desitjat, el que si puc garantir-te és que, des de la primera sessió, podràs adonar-te dels efectes positius d’aquesta. Tot i això, és possible t’ofereixi un pla de treball personalitzat, un curs de teràpia (CT4S).

Sigui com sigui, a partir de la primera sessió descobriràs i et donaré un seguit d’eines que et proporcionaran estratègies per treballar “el tema”. Sense oblidar que la pràctica conscient, perseverant i pacient és la que et proporcionarà el canvi desitjat i el seu manteniment.

“La creativitat és una conversa entre aquest dos mons complementaris: el mon conscient clàssic i el mon inconscient quàntic”. Stephen Gilligan.